08-9229263

טופס הזמנה
facebook
בריאות בטבע בריאות בטבע
  • ראשי
  • משפחתינו
    • תנאי שימוש
  • התוצרת שלנו
  • מאמרים
  • צרו קשר
  • ראשי
  • משפחתינו
    • תנאי שימוש
  • התוצרת שלנו
  • מאמרים
  • צרו קשר
סעודה מפסקת ואכילה נכונה
ראשי » מאמרים » סעודה מפסקת ואכילה נכונה

סעודה מפסקת ואכילה נכונה

נובמבר 11, 2015 12:54 pm

לאורך היום מומלץ לאכול 2 ארוחות קטנות לפני הסעודה מפסקת, כדי לא להכביד על הקיבה, ולהגיע מעט רעבים לסעודה מפסקת. בארוחות הקטנות, חשוב לכלול, לחם מקמח מלא, אורז מלא, קוסקוס מלא וכו'. הפחמימות המלאות מכילות סיבים תזונתיים התורמים לתחושת השובע.

ירקות: מומלץ ירוקים – מלפפון, חסה.   קטניות מומלצות: עדשים, חומוס, שעועית ועוד.

כדאי להימנע מאוכל מתובל מאוד ובעיקר ממלח, כיון שהם מעלים את תחושת הצמא.

סעודה מפסקת – כשעתיים וחצי לפני כניסת הצום. מומלץ לאכול בסעודה המפסקת את אותה כמות שאנו אוכלים בארוחה רגילה, העמסת יתר על הגוף תיתן לנו תוצאה הפוכה, כבדות מציקה, רעב לאחר זמן קצר ותחושת צמא. כדאי ללעוס לאט והרבה והשובע יגיע בצורה מאוזנת. בסעודה המפסקת כדאי לשלב חלבונים, עוף, דגים, ביצים, ירקות (ירוקים). אפשר לשלב עם פחמימות מורכבות כנ"ל.

להימנע- מתבלינים חריפים, מלח, אוכל חריף (יכול לגרום צרבת), משקאות ממותקים (גורמים לעליה חדה ואחריה ירידה חדה ברמת הסוכר הגורמת לתחושת רעב), מאכלים מתוקים, תה, קפה, אלכוהול. אפשר עוגה לא מתוקה מידי, אפשר כף דבש במים כשעה לפני הצום, בשעה האחרונה שלפני תחילת הצום לשתות רק מים.

פורסם ב: מאמרים
« הקודם
הבא »
קטגוריות מוצרים
  • ירקות
  • פירות
  • מוצרי מכולת
אנחנו ברשת
  • Facebook
תנאים ומדיניות
  • תנאי שימוש
  • מאמרים
התוצרת שלנו
  • מוצרים
מי אנחנו?
  • אודותנו
  • צור קשר

ניהול אתר

כל הזכויות שמורות 2018
SEO By Studio Bee #1 bee1.co.il
גלילה לראש העמוד